Ще започна с коментара такова чуди не сме виждали. Единственото

...
Ще започна с коментара такова чуди не сме виждали. Единственото
Коментари Харесай

Васил Терзиев от СОС: Бедстващи хора няма, работим за подобряване на инфраструктурата на града

Ще стартира с коментара такова чуди не сме виждали. Единственото нещо, което не се е виждало е, че се справихме малко по-добре в сравнение с очаквахте. Това съобщи кметът на София по време на изключителното съвещание на СОС. 

Получени са 230 сигнала на 112 и 34 в контактния център. 18-те екипа на Столична община са реагирали неотложно. Всички районни кметове бяха на терен, рапортуваха непрекъснато какви са проблемите. Има протекли покриви на учебни заведения и детски градини, изясни Терзиев. 

Понеже ме попитахте от какво имаме потребност. Имаме потребност от по-конструктивен разговор, с цел да намираме решение. Да няма непрекъснато хвърляне на тиня. Имаме потребност от успокоение, с цел да си вършим работата, добави още кметът на София. 

По думите му зам.-кмета по строителство е на терен, с цел да види вредите. " Още в 6.00 часа изкарахме компаниите за разчистване, с цел да бъдат измити улиците ", сподели още той. 

Докладвано ми е единствено за един потърпевш. Човек обиден от гръмотевица, настанен в болница, без заплаха за живота. Бедстващи хора няма. Оправени са проблемите с водоподаване. Активно ще работим, с цел да оправим инфраструктурата на града. Това нямаше да се случи в случай че имахме естествена ВиК инфраструктура. Нещата са под надзор, уточни Терзиев. 

Столичният кмет благодари на всички екипи, работили цяла нощ за отстраняването на проблемите след бурята. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР