Най-малко четирима души загинаха от бушуващия ураган от категория 4

...
Най-малко четирима души загинаха от бушуващия ураган от категория 4
Коментари Харесай

Ураганът Лаура уби четирима, разруши 600 000 сгради в САЩ

Най-малко четирима души починаха от вилнеещия вихър от категория 4 Лаура, който се аргументи опустошения в южните американски щати Луизиана и Тексас, оповестиха локалните медии.

Сред четиримата починали е 14-годишно момиче, което е убито от паднало дърво , заяви губернаторът на Луизиана Джон Бел Едуардс.

Губернаторът предизвести, ч е броят на жертвите ще нарасне, защото хиляди локални, държавни и федерални чиновници изтичаха да правят търсене и избавяне, изследване на вреди и възобновяване на водата и силата.

Пощадена от най-лошия случай на наводнения и стихии, Луизиана се оправя с големи вреди от ветрове, породени от бурята.
 Снимка 493886
Източник:

М агистрала е била затворена. Пожар е избухнал в цех за химически хлорни газове.

Освен това повече от 600 000 домове и предприятия бяха без ток .

Министерството на здравеопазването на Луизиана също съобщи, че най-малко 67 водни системи са развалени, което значи, че над 200 000 души евентуално имат проблеми с достъпа до чиста вода.

В прилежащия щат Тексас, губернаторът Грег Абът в четвъртък прелетя над засегнатия район с бреговата защита на Съединени американски щати, с цел да организира цялостно изследване на вредите.

Ураганът е измършавял до тропическа стихия, носейки мощни дъждове и ветрове от тропическ а стихия над елементи от щата Арканзас, заяви Националният център за урагани.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР