Най-малко 40 души са загинали, след като пътнически автобус, движещ

...
Най-малко 40 души са загинали, след като пътнически автобус, движещ
Коментари Харесай

Автобус падна от мост, загинаха 40 пътници

Най-малко 40 души са починали, откакто пътнически рейс, движещ се с висока скорост, паднал от мост в югозападната част на Пакистан, съобщи ДПА, като се базира на пакистански публични представители, предава Българска телеграфна агенция.

Злополуката е станала в провинция Белуджистан, където водачът на рейс, пренасящ към 48 души, изгубил надзор и се блъснал в конзола на мост.


" Открихме 39 натрупа. Ще бъдат осъществени ДНК проби за идентифициране на починалите ", съобщи Хамза Анжум, почитан локален чиновник. Анжум добави, че рейсът се е блъснал в подпората с висока скорост, след което паднал в пропастта и се запалил. Местни медии оповестиха, че броят на починалите е достигнал 41. Четирима души са били избавени и откарани в близка болница. Очаква се броят на починалите да нарасне, защото доста от ранените са в сериозно положение.

В Пакистан постоянно се случват пътни катастрофи поради неналичието на инфраструктура, неприятно поддържаните транспортни средства и безразсъдното шофиране, показва ДПА.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР