Най-малката внучка на Борис Елцин, дъщерята на Татяна и Валентин

...
Най-малката внучка на Борис Елцин, дъщерята на Татяна и Валентин
Коментари Харесай

Внучката на Елцин се оказа невероятна красавица!

Най-малката внучка на Борис Елцин, дъщерята на Татяна и Валентин Юмашев, 20-годишната Мария се оказа същинска хубавица.

Тя живее в чужбина и рядко се появява в Русия. Мария пътува постоянно до най-живописните кътчета на планетата.

Цялото лято Юмашева радва почитателите си в Инстаграм с любопитни фотоси по бански.

Мария е родена в Лондон, момичето приказва няколко езика, а от дребна получава най-хубавото. До нея непрекъснато е имало задгранични бавачки, учила е в частно австрийско учебно заведение и постоянно е имала опцията да пътува и да обогатява знанията си. Хобитата ѝ също са много елитарни: гимнастика, плуване, актьорско майсторство, изобразяване и конна езда.

В момента Юмашева продължава да живее в Лондон, само че има връзка с съветския национал Фьодор Смолов, който сега е състезател на Динамо Москва. Когато връзката им стартира, Маша бе едвам на 17, а футболистът на 29 година Това бе и повода двойката да се сблъска с вълна от публично наказание и рецензия. Сега Юмашева понякога разгласява фотография с обичания си, само че заобикаля да парадира с връзката си.

Преди няколко седмици внучката на Борис Елцин и Фьодор Смолов прекараха лятната си почивка в Италия. А незабавно след края на екскурзията, футболистът трябваше да се върне на работа. Смолов стартира да играе в Русия - и Маша реши да се причисли към него. В неделя, 24 юли, в Москва се организира мачът Динамо – Торпедо. Московският клуб завоюва с резултат 4:0, а Фьодор Смолов означи два гола.

Почитателите на Динамо Москва побързаха да предположат, че триумфът на Смолов се дължи точно на наличието на Маша във ВИП ложата на стадиона.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР