Най-любопитното е, че на същите тези партита знаменитостите се забавляват“

...
Най-любопитното е, че на същите тези партита знаменитостите се забавляват“
Коментари Харесай

Пошло: Само по пискюли на зърната и без бельо – 15 голи рокли на Оскари 2024 СНИМКИ

Най-любопитното е, че на същите тези празненства звездите се „ забавляват “ до дъно, демонстрирайки най-разголените тоалети, които можете да си визиите 12.03.2024 10:00 14331 прочита

Церемонията по връчването на Оскарите в Холивуд нормално е съпроводена от доста пре- и афтър-партита, на които участват даже повече звезди, в сравнение с самия червен килим. 2024 година не беше изключение.

Най-любопитното е, че на същите тези празненства звездите се „ забавляват “ до дъно, демонстрирайки най-разголените тоалети, които можете да си визиите.

Тази година, несъмнено, никой не съумя да засенчи Джулия Фокс, някогашната другарка на Кание Уест. Между другото, това е ясно доказателство, че Кание не принуждава никого, в това число и актуалната си брачна половинка, да бъде гола.

Той от дълго време се раздели с Фокс, а моделът към момента върви полугола по всемирски събития. При това в най-буквалния смисъл: този път Джулия прикри единствено най-пикантните места благодарение на лепенка с пискюли.

Като цяло благотворителното празненство, отдадено на Оскарите, чийто водещ обичайно е Елтън Джон, събра доста звезди в най-провокативни тоалети. Присъстваха Парис Джаксън в мрежа с цепки и Хайди Клум с необикновено деколте и транспарантна пола.

На формалното празненство на Vanity Fair Oscar гостите се оказаха малко по-скромни. Но и тук имаше какво да се види. Например Ева Лонгория в „ златна “ рокля, която не скри безусловно нищо.

Дъщерята на Джони Деп пък беше заложила на гол пъп и пола. Повечето почитатели я упрекнаха, че повече наподобява на стопанка, излязла на пазар през 90-те, в сравнение с звезда, подготвила се за охолно афтър празненство след Оскарите. / 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР