Най-лошият сценарий за България е в управлението да влезе отново

...
Най-лошият сценарий за България е в управлението да влезе отново
Коментари Харесай

Венко Сабрутев: Най-лошото за България е да управляват ГЕРБ, ДПС и БСП

Най-лошият сюжет за България е в ръководството да влезе още веднъж тройната коалиция „ Магнитски ” ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия. Това съобщи Венко Сабрутев от ПП-ДБ.

„ Видяхме на вчерашната среща, че има огромно разединение в ГЕРБ-СДС. Ако ви направи усещане, Делян Добрев и други негови сътрудници желаеха да прекратят диалога на първите две минути. В същото време видяхме лъч светлина – Мария Габриел. Тя реши да дава отговор на въпросите ни и да влезем в разговор, какъвто не е имало до момента ”, изясни Сабрутев. И добави, че решението им не се е трансформирало – Политическа партия няма да поддържа държавно управление с мандат на ГЕРБ-СДС.

„ Днес на Изпълнителния съвет се реши предвид на смяната в ситуацията да огледаме опцията дали има метод в България да се провежда устойчиво и свястно ръководство. Във вторник вечерта всички органи в обособените партии ще вземем групово решение ”, сподели още депутатът от ПП-ДБ пред " Нова нюз ".

„ Голямото терзание е кой ще ръководи в действителност - дали ще е Габриел, Борисов или Добрев. На срещата видяхме, че на Габриел не просто й шушукат в ухото, а на моменти напряко й взимат микрофона. Пешките на ГЕРБ-СДС, които са фронтовата линия, вършат бурята, с цел да може „ индивидът слънце " да пристигна ”, сподели още Сабрутев. Според него в партията на Борисов би трябвало да се направи тежка промяна.

„ Тези, които ясно са се потвърдили като хора, които работят срещу интереса на страната, би трябвало да излязат. Мария Габриел повтори нашата стратегия с леки ремонти. Нямаме терзания към политиките, а към това дали ще се осъществят ”, добави той.

По думите му настояването за премахване на Гешев от страна на ГЕРБ-СДС е пиарска стъпка.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР