Най-лесният начин да отслабнем, без да гладуваме, е като си

...
Най-лесният начин да отслабнем, без да гладуваме, е като си
Коментари Харесай

Можем да отслабнем, като си променим часовете на хранене

Най-лесният метод да отслабнем, без да гладуваме, е като си променим часовете на хранене - като отложим закуската с 90 минути и изтеглим по-рано вечерята също с 90 минути, написа в. "Метро ".

Таблоидът цитира проучване на университета в Съри, извършено от екипа на доктор Джонатан Джонстън. Учените се съсредоточили върху това по какъв начин смяната в часовете на хранене се отразява върху количеството на поетата храна, телесната маса и на кръвните рискови маркери за диабет и болест на сърцето.

Участниците трябвало да си водят дневници и да дават кръвни проби. Те можели да ядат каквото си пожелаят. По този метод учените желаели да схванат, дали при намаляване, методът може да се практикува от всички хора във всекидневния им живот.

Участниците били разграничени в две групи. Едната се хранела за закуска 90 минути по-късно и вечеряла 90 минути по-рано. Другата, контролната, запазила обичайните часове за хранене за закуска и вечеря.

Оказало се че доброволците с изменени часове консумирали като цяло по-малко храна от останалите. Те губели вкус и се разделили с два пъти повече телесни мазнини, спрямо другите участници в опита.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР