Най-креативният продуцент у нас Магърдич Халваджиян най-после проговори режисиран ли

...
Най-креативният продуцент у нас Магърдич Халваджиян най-после проговори режисиран ли
Коментари Харесай

Магърдич проговори за драмата Рачков - Веселин Маринов. Изненадата

Най-креативният продуцент у нас Магърдич Халваджиян най-сетне проговори режисиран ли е бил абсурдът сред Димитър Рачков и Веселин Маринов в паметното шоу „ Като две капки вода ”.

„ Ние сме в шоубизнеса. Ако няма такива неща, няма по какъв начин да сме в ефир с Като две капки вода 11 години. Винаги би трябвало да се предизвика фенът и ние сме доста положителни в това ”, съобщи в изявление за Лора Крумова по Нова тв Халваджиян.
-->
Продуцентът бе помолен да разяснява дали си наподобява със сина си: " Според мен той няма едно качество, което имам аз – аз съм доста нападателен, когато върша нещо. При мен няма „ това не може да стане “. Винаги съм била по този начин. ”.  

Той призна, че доста обича да носи отговорност.

„ Хората ги е боязън да носят отговорност и по тази причина почтено не им се получават нещата “, счита той.

„ Бебо е ужасно изобретателен. Майка му 100 пъти му е казвала, че би трябвало да направи галерия със фотосите си. По-добър е от „ Нешънъл джиографик “. Той обаче няма упоритостта да го направи, непретенциозен е. Аз пък не мога да си показва, че ще съм толкоз добър в нещо и няма да го покажа. Аз съм търговец “, сподели той.

" Той е обществено зает и му пука какво се случва. Аз след 50 стопирах да се интересувам от политика и нелепостите на политиците ни. Той обаче доста се вълнува. Аз се уморих. Дадох си сметка, че аз не мога да трансформира нищо, не зависи от мен “, сподели още Халваджиян.

Продуцентът призна, че не е толкоз отчаян от политиците, колкото от хората. „ Политиците са производно от нас – хората. Българинът вижда, че нищо не вършат за него, че крадат. Българинът обаче желае да е на тяхно място, да е там, от тарикатите. Това ни е заболяването “, съобщи продуцентът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР