Най-красивата учителка в гилдията Силвия Зубева е разделена от съпруга

...
Най-красивата учителка в гилдията Силвия Зубева е разделена от съпруга
Коментари Харесай

Най-красивата учителка разделена със Скримов

Най-красивата учителка в гилдията Силвия Зубева е разграничена от брачна половинка си, волейболния национал Тодор Скримов, разбра HotArena .

Двамата са надалеч един от различен от близо месец, откакто в средата на август Скримов се причисли към съотборниците си от съветския Енисей в сибирския град Красноярск, където играе за втора поредна година.

Заради коронакризата, провокирала стотици анулирани полети в света и направила нестабилно пътуването из земното кълбо, Зубева остава в България и повече от месец гледа сама дъщеричката си Ася, която към този момент е на 2 годинки. Красивата преподавателка няма алтернатива да отиде при брачна половинка си, защото към този момент полетите от София до Москва са анулирани. Зубева се допита до група за пътувания в обществените мрежи за информация по отношение на възобновяване на полетите, защото фамилията е допустимо да остане разграничено за неустановен интервал от време, писа " България Днес ".

" Съпругът ми работи в Красноярск. Той е там, само че за мен и детето няма предложения и не можем да създадем визи, с цел да отидем при него. Това ме тревожи, тъй като фамилията ни остава разграничено, и то за неустановен интервал от време ", оплаква се Зубева. На молбата й за повече информация по отношение на методите да доближи до съветската столица учителката, която стана известна из целия свят единствено с една фотография преди 6 години, откликват десетки консуматори, които я насочват с вести, само че не могат да й оказват помощ. За момента хубавата преподавателка и щерка й остават надалеч от Скримов, който продължава тренировките си с съветския отбор.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР