Най-колоритният участник от шоуто Игри на волята“ – Гатьо, продължава

...
Най-колоритният участник от шоуто Игри на волята“ – Гатьо, продължава
Коментари Харесай

Мариела Нордел съсипа Гатьо от „Игри на волята“: Като го метнеш във водата е съсел. И в леглото…

Най-колоритният участник от шоуто „ Игри на волята “ – Гатьо, продължава да копае дъното и да се излага в народен ефир. В един от последните епизоди се видя по какъв начин не може да одобри обстоятелството, че към този момент е в женския тим, а в това време се наложи нежната Виктория да го издърпа от водата. Той сподели, че не може да плува и че мускулите са направени изкуствено и в него няма никаква мощ.
Подигравките към Гатьо са доста, меметата в обществените мрежи с негово присъединяване също. Но кулинарката Мариела Нордел, позната ни от „ Мастър Шеф “, тотално го закопа с думите си и надали Гатьо ще събере сили скоро да се покаже пред хора.
„ Не обичам такива тв шоута вид „ Бързи, смели, сръчни “, с изключение на, в случай че не са за деца до 13 години, само че този сезон на „ Игри на волята “ прелестно ме изненада! Ако бях с 35 години по-млада, сигурно щях да се запиша, тъй като доста ме кефят такива нацепени батки кат’ тоя Гатю, а като го метнеш във водата е съсел. Мушкат протеини през два часа, напомпал е мускули, а мощ няма…. За в леглото да не приказваме – пробвала съм ги тия и там не дублирам “, разяснява Мариела слабото показване на Гатьо в последната борба, предава show.blitz.bg.
Гатьо е от мъжете, които имат комплекси и високо его. Има себе си за огромен мъжага и непрестанно го акцентира, само че в това време му липсват едни то най-важните качества за същински мъж, благородник, а не просто пехливанин, който е привикнал да се репчи и заплашва.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР