Най-желаният футболист в момента е Джуд Белингам. Отбори като Реал

...
Най-желаният футболист в момента е Джуд Белингам. Отбори като Реал
Коментари Харесай

Пеп засипа с похвали звездата на Борусия

Най-желаният футболист сега е Джуд Белингам. Отбори като Реал Мадрид, Ливърпул и Челси се състезават за подписването на полузащитника на Борусия Дортмунд. А, в случай че някой отбор в действителност желае да притегли англичанина ще би трябвало да заплати най-малко 120 милиона евро на немския клуб.

Старши треньорът на Манчестър Сити - Пеп Гуардиола, също похвали Белингам преди дуела на " жителите " с Борусия Дортмунд в Шампионската лига. Според наставникът на Сити, манталитетът е това, което разделя Белингам от връстниците му. Той е едвам на 19 години, въпреки всичко. Дори на тази нежна възраст, халфът към този момент бе капитан на Борусия по-рано през месеца, а през целия сезон е съществена движеща мощ за отбора.

" Забелязах го още, когато беше на 17 години. И освен неговите качества, а викането, пристрастеността, диалозите със съдиите. Той има манталитетът и душeвността за капитан. Впечатляващо е, че към този момент е подобен. Влезе и в националния тим на Англия, ние знаем какъв брой е добър ", съобщи Пеп.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР