Най-известната спортна двойка Димитър Кузманов и Християна Тодорова се разпадна.

...
Най-известната спортна двойка Димитър Кузманов и Християна Тодорова се разпадна.
Коментари Харесай

Най-известната спортна двойка Димитър Кузманов и Християна Тодорова се разпадна

Най-известната спортна двойка Димитър Кузманов и Християна Тодорова се разпадна. Тенисистът и някогашната гимнастичка са разграничени, научи “България Днес ”.

Връзката им продължи към три години

И завърши тихомълком, като никой от тях не разгласи края й. Вместо това тенисистът и гимнастичката избраха да мълчат и да продължат живота си поотделно.

Според близки до Мико и бронзовата медалистка с ансамбъла от олимпиадата в Рио двамата са се разделили още преди няколко месеца.

Станало е напролет

Едва тези дни това получи и удостоверение. Кузманов чества със забавяне 30-ия си рожден ден с плевел ваучър в родния си град Пловдив. Той събра най-близките си хора и приятелите си, само че от Християна нямаше и помен. По същото време гимнастичката бе ангажирана с бизнеса си в Стара Загора. Същата вечер Хриси пътува до Пловдив отново по работа, само че не се появи на купона на някогашния си.

Причината за раздялата на любимците на спортните почитатели не е известна

Най-вероятно в основата е изключителната им претовареност в професионален проект. Мико обикаля света по тенис шампионати. Християна от своя страна в този момент е арбитър по художествена гимнастика. Често пътува за разнообразни надпревари. Така двамата постоянно бяха разграничени поради уговорките си. Чаровната някогашна прелест опитваше да съпровожда Кузманов допустимо най-често, само че беше много мъчно. Явно поради дистанцията двамата не съумяха да преодолеят тези раздели и това докара до края на връзката им.Мико и Християна се събраха при започване на 2020-а. Преди това четири години бяха единствено другари. Първата им целувка е след завръщането на тенисиста от АТП Къп. Двамата бързо се трансфораха в обичана на мнозина двойка – млади, красиви, сполучливи и влюбени.

“Моята фантазия е обвързвана с нея – да прекараме дружно целия си живот ”, споделяше нееднократно Кузманов. Мечтата му очевидно няма да се сбъдне.

На този стадий никой от тях не е афиширал нова връзка.

Още вести четете в категория Живот.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР