Най-известната пророчица в Костинброд и баба на Азис – Станка,

...
Най-известната пророчица в Костинброд и баба на Азис – Станка,
Коментари Харесай

Бабата На Азис Отново Гледа

Най-известната пророчица в Костинброд и баба на Азис – Станка, още веднъж е на крайници и продължава да работи интензивно.

Преди месеци гадателката бе призната в болница поради върлуващ грип, а положението й се усложнило от белодробната емболия, от която страда.

„Станка е по-добре, продължава да се лекува. От години се бори с белодробните проблеми, които се появиха поради пушенето на цигари“, разкри пред „България днес“ щерка й баба Стефка.

Заради потребността да си почива, баба Станка и фамилията й решили, тя да работи със строго несъмнено работно време. Така бабата на Азис гледа на карти и пророкува всеки ден единствено до 6 ч. вечерта. След което се отдава на отмора.

Дори през идните коледни празници гадателката ще работи. „Ще почива единствено на Бъдни вечер и Коледа, само че другите дни ще приема нуждаещи се“, разяснява Стефка.

Само преди месеци известната баба на артиста спря с пророческите си сеанси поради здравословни проблеми, само че през днешния ден тя е по-жизнена от всеки път.

„Станка не се е изморила и продължава да приема хора. Идват всеки ден и са много. Пие си предписаните медикаменти и не се отказва“, добави щерка й.

Стефка признава, че макар славата известният внук на гадателката Азис не я е не запомнил и я навестява.

Сред локалните Станка е позната повече с правилните си предсказания, в сравнение с с това, че е баба на Азис.

Пред вестника фамилията на баба Станка разкри, че откогато внук й популяризира координатите й, тя станала доста по-известна от преди, а хора от цялата страна не спирали да звънят и да я търсят.

Освен болежките на хората костинбродската врачка лекува и всевъзможен добитък – крави, овце и свине

Станка открива дарбата си едвам на 13-годишна и от този момент не стопира да гледа на карти таро. Разкрива, че в никакъв случай не връща хората и постоянно ги приема. За най-трудното в живота им не споделя и в случай че види гибел в картите им, не го споделя, написа „България Днес“.

За развъждането на Азис дамата с усмивка си спомня, че бил много палаво дете, поради което се случвало да получи някой пестник. Въпреки това Васко, както обича да го назовава, остава най-обичаният от нея внук.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР