Най-голямото събитие в тежкотоварната автомобилна индустрия в България – TRUCK EXPO 2021

...
Най-голямото събитие в тежкотоварната
автомобилна индустрия в България – TRUCK
EXPO 2021
Коментари Харесай

TRUCK EXPO 2021 ще се проведе от 10-ти до 12-ти юни в Пловдив

Най-голямото събитие в тежкотоварната автомобилна промишленост в България – TRUCK EXPO 2021 – ще се състои от 10-ти до 12-ти юни в Пловдив. На територията на Пловдивския панаир ще се организира от дълго време чаканото изложение на товарни коли, автобуси и профилирани превозни средства, с разнородни интерактивни форми на показване и връзка с клиенти и консуматори.

„ Сигурността на нашите гости и изложители постоянно ще е преди всичко. Създали сме организация за съблюдаване на всички противоепидемиологични ограничения. А индустрията има доста нови неща и е вече нетърпелива да ги покаже на публиката “, подчертават от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП), уредник на събитието.

Основният фокус на всички изложители е върху новаторските и устойчиви концепции за подвижност. Ще бъдат представени новостите в технологиите за задвижване, системи и съоръжение за безопасност, улеснение и сигурност в различните класове товарни автомобили на DAF, ISUZU, IVECO, FORD TRUCKS, MAN, MERCEDES-BENZ, OTOKAR, PEUGEOT, RENAULT TRUCKS, SCANIA, VOLVO TRUCKS, CITROEN, HONDA, MAHINDRA, MITSUBISHI, OPEL, RENAULT, ремаркета и полуремаркета, хидравлични системи, консумативи, услуги за сектора и др. Дигитализацията, комфортът на кабините и салоните, както и нови конструктивни решения за метаморфоза на пространството, в помощ на социалното дистанциране, са част от опциите, които водещите марки ще покажат на TRUCK EXPO 2021.

„ Индустрията е извънредно гъвкава и е готова за провокациите пред сектора. Товарните коли за превоз на пасажери и артикули могат да бъдат средство за подкрепяне на етапа на икономическо възобновяване след COVID-19 “, допълват още от ААП.

Участие в ревюто тази година вече са удостоверили над 40 изложители, а заявената изложбена повърхност от над 10 000 кв. м. надхвърля доста площта на предишния авто конгрес.

*Източник: ААП (Асоциация на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България)
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР