Най-голямото събитие в тежкотоварната автомобилна индустрия в България – TRUCK

...
Най-голямото събитие в тежкотоварната автомобилна индустрия в България – TRUCK
Коментари Харесай

Truck Expo 2021 ще се проведе от 10 до 12 юни в Пловдив

Най-голямото събитие в тежкотоварната автомобилна промишленост в България – TRUCK EXPO 2021 – ще се състои от 10-ти до 12-ти юни в Пловдив.

На територията на Пловдивския панаир ще се организира от дълго време чаканото ревю на товарни коли, рейсове и профилирани транспортни средства, с разнородни интерактивни форми на показване и връзка с клиенти и консуматори.

"Сигурността на нашите гости и изложители постоянно ще е преди всичко. Създали сме организация за съблюдаване на всички противоепидемиологични ограничения. А промишлеността има доста нови неща и е към този момент нетърпелива да ги покаже на публиката ", акцентират от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП), уредник на събитието.

Основният фокус на всички изложители е върху новаторските и устойчиви концепции за подвижност.

Ще бъдат показани новостите в технологиите за задвижване, системи и съоръжение за сигурност, улеснение и сигурност в другите класове товарни коли на DAF, Isuzu, Iveco, Ford Trucks, Man, Mercedec-Benz, Otokar, Peugeot, Renault Trucks, Scania, Volvo Trucks, Citroen, Honda, Mahindra, Mitsubishi, Opel, Renault, ремаркета и полуремаркета, хидравлични системи, консумативи, услуги за сектора и други

Дигитализацията, комфортът на кабините и салоните, както и нови градивни решения за метаморфоза на пространството, в помощ на общественото разграничаване, са част от опциите, които водещите марки ще покажат на TRUCK EXPO 2021.

"Индустрията е извънредно гъвкава и е подготвена за провокациите пред бранша. Товарните коли за транспорт на пасажери и артикули могат да бъдат средство за подкрепяне на етапа на икономическо възобновяване след COVID-19 ", допълват още от ААП.

Участие в ревюто тази година към този момент са удостоверили над 40 изложители, а декларираната изложбена повърхност от над 10 000 кв. м. надвишава доста площта на предходния авто конгрес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР