Най-голямото предизвикателство пред тези избори е именно изборната активност. Това

...
Най-голямото предизвикателство пред тези избори е именно изборната активност. Това
Коментари Харесай

Кой е главният проблем за вота

Най-голямото предизвикателство пред тези избори е точно изборната интензивност. Това разяснява пред Българска национална телевизия соцдепутатът Георги Свиленски.

По думите му високата изборна интензивност е оръжието, с което ще преборим купения избор. Според него ниската изборна интензивност устройва статуквото.

" Гласуването е като един елементарен ден от всекидневието, отиването до секцията е като отиването до магазина, когато спазваш нужните ограничения, няма нищо рисково в това да отидеш и да дадеш своя избор ", сподели той.

Същото се отнася и за членовете на секционните комисии, за които също би трябвало да се вземат съответните ограничения. Напомни, че предлагат  видеонаблюдение във всяка секция, тъй като там били най-големите терзания за разнообразни операции.

Според него Българска социалистическа партия е единствената опция. " Ако Българска социалистическа партия стане първа политическа мощ и има настройка, която да даде опция за ръководство, би било обикновено Корнелия Нинова да бъде претендент за министър председател ", сподели Свиленски, само че добави, че това се взема решение не от нея, а от Националния съвет.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР