Най-голямата застрахователна компания в България Лев Инс добави още един

...
Най-голямата застрахователна компания в България Лев Инс добави още един
Коментари Харесай

Още един шеф на върха в Лев Инс

Най-голямата застрахователна компания в България " Лев Инс " добави още един изпълнителен шеф към своя екип. На поста застава дългогодишният основен шеф " Аквизиция Автомобилно Застраховане " и Член на Управителния съвет на компанията Валентин Илиев.

Той управлява дирекцията, която от над 10 години е с максимален дял в компанията. Назначението на Валентин Илиев влиза в действие от 1 юли, с което екипа от изпълнителни шефове в ЗК " Лев Инс " се усилва на четирима и включва още София Антонова, Павел Димитров и Мария Масларова-Гъркова.

Валентин Илиев е магистър по специалностите " Счетоводство и надзор " и " Застраховане и обществено дело " в Стопанската Академия " Димитър Ценов ", гр. Свищов. Завършва и специализация " Съдебни експертизи " в същия университет. Към екипа на ЗК " Лев Инс " АД се причислява през 2008 година, а от 2012 година заема длъжността Директор " Автомобилно обезпечаване ", която повече от 10 години е дирекцията с максимален дял в компанията. Член е и на Управителния съвет на ЗК " Лев Инс " АД.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Днес - 10.09.2020г., в постройката на Националния съвет на БЧК,...
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР