Най-голямата транспортно-логистична компания в България и лидер в Европа, Дискордиа,

...
Най-голямата транспортно-логистична компания в България и лидер в Европа, Дискордиа,
Коментари Харесай

Дискордиа се похвали с рекорд при клиентската удовлетвореност

Най-голямата транспортно-логистична компания в България и водач в Европа, Дискордиа, записва впечатляващо висока потребителска задоволеност: 8,7 по канара от 0 до 10. Това демонстрират резултатите от представително онлайн изследване, извършено с IPSOS България през третото тримесечие на 2022 година измежду над 400 интернационалните клиенти и сътрудници на компанията.

Високата оценка за цялостната задоволеност от работата с Дискордиа се дължи най-много на положителното показване на компанията във финансово-счетоводното администриране, продажбеното и следпродажбеното обслужване.
-->
NPS резултатът (склонност за препоръка), регистриран от Дискордиа, e 67, което е два пъти повече от междинния резултат за бранш „ Транспорт “ в ЕМЕА района, който е 30.

„ Изключително сме щастливи, че клиентите правят оценка високо нашите услуги. Тези резултати са мотив за горделивост за целия екип на Дискордиа и те освен ни радват, само че и ни стимулират. Така че сигурно няма да спрем до тук и ще продължим да се изкачваме още по-високо в равнището на задоволеност на клиентите и готовността им да ни предлагат като благонадежден сътрудник “, показа Желязко Желязков, търговски шеф на Дискордиа.

Проучването за потребителската задоволеност от услугите на Дискордиа е извършено в интервала 20 септември – 23 октомври 2022 ч. в онлайн формат посредством анкети на четири езика. В него са взели присъединяване 408 компании от разнообразни бизнес сфери, с които работят офиси на компанията в България, Украйна и Румъния. Проучването изследва 6 аспекта на задоволеност от услугите, които Дискордиа дава на своите клиенти и сътрудници: 1) финансово-счетоводно администриране, 2) продажбено обслужване като цяло, 3) следпродажбено обслужване като цяло, 4) предоставяната транспортно-спедиторска услуга като цяло, 5) предоставените потенциали, 6) предоставяните цени.

Високата потребителска задоволеност е следващият триумф за компанията тази година, когато тя отбелязва и своя 30-годишен празник. През 2022 година Дискордиа доближи екип от над 2000 чиновници и флотилия от 1300 камиона от най-ново потомство, с което тя затвърди водещата си позиция на най-голямата транспортна компания в страната. Плановете на Дискордиа до 2030 година са още по-амбициозни: да влезе в топ 10 на най-големите транспортни и логистични компании в Европа, годишните ѝ доходи да доближат 1 милиарда евро, а екипът – 10 000 души.

Основана през 1992 година във Варна със единствено 2 автомобила, компанията през днешния ден е образец за резистентен бизнес модел, водачество и визионерство в бранша. Приходите ѝ за 2021 година се равняват на 259.3 млн. лева, а растежът – на впечатляващите близо 50%.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР