Най-голямата семейна тенис и СПА верига Уикенд тур ще гостува

...
Най-голямата семейна тенис и СПА верига Уикенд тур ще гостува
Коментари Харесай

Започна записването за септемврийската ваканция на Уикенд тур в Дюни

Най-голямата фамилна тенис и СПА верига Уикенд тур ще гостува за пръв път в Дюни Холидей Вилидж. От 3 до 9 септември ваканционното населено място ще бъде хазаин на втората тенис почивка за годината и ще предложи на състезатели и техните близки съвършени благоприятни условия за спорт и релакс. Мачовете ще се играят на 10 тенис корта, от понеделник до неделя, като по стратегия ще се състезават мъже и дами самостоятелно и на смесени двойки. Победителите ще получат ваучери за извършване на покупки в магазини Sport Box от Wilson и специфични награди от домакините.
Организаторите напомнят, че отличните тенис умения не са наложителни за присъединяване в конкуренциите на Уикенд тур. Основната им цел е да съчетаят спорта с почивката за цялото семейство и приятелите. Турнирите са място за среща с нови противници, а настаняването е на цени, с 20 на 100 по-ниски от нормалните за сезона.
Ваканцията в Дюни Холидей Вилидж е all inclusive и сигурно ще бъде незабравимо преживяване. На разположение на участниците и приятелите им ще бъде освен спортният център на комплекса, само че и аквапарк, 8 ресторанта и 10 бара, в това число тенис-корт бар. В свободното от мачове време всички могат да употребяват четирите плувни комплекса, да почиват на морския бряг или да пробват някой нов спорт: планинско колоездене, аеробика, плажен волейбол, уиндсърф, степ-аеробика, гмуркане и още доста други. Вечерите са непокътнати за купони, а в амфитеатъра има вечерни шоу стратегии, курсове по танци, зумба и водни игри. Настаняването е в четиризвездния Duni Holiday Village.
От Уикенд тур оповестяват, че записването за Duni Tennis Holiday е отворено, а повече информация можете да намерите на уеб страницата на веригата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР