Най-голямата грешка на сега управляващите е, че се опитват да

...
Най-голямата грешка на сега управляващите е, че се опитват да
Коментари Харесай

Борисов ошета управляващите, каза защо са като болшевиките

Най-голямата неточност на в този момент ръководещите е, че се пробват да лъжат хората и ги излъгаха, съобщи пред симпатизанти в Перник водачът на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов.

Той добави, че по време на ръководството на ГЕРБ за ръководител на Комисията за енергийно и водно контролиране (КЕВР) е бил назначен някогашен народен представител от „ Демократична България “ (ДБ), с цел да може той да е оптимално безпристрастен. Настоявахме сходен човек да остане на регулатора, само че те с цел да покажат своята надменност отхвърлиха, макар нашите предизвестия, че това момче не става, съобщи Борисов.

Управляващите в този момент са тъкмо като болшевиките. Мислят, че те постоянно са прави и всеки, който е против тях се трансформира във зложелател. Не желаят да имат държавно управление, те желаят единствено постове и кресла, съобщи още той.

Лидерът на ГЕРБ разяснява и вчерашния запис от съвещанието на парламентарната група на „ Демократична България “. Нямаше да разясня вчерашния запис, в случай че те не се опитваха да кажат, че за това са отговорни ГЕРБ и Бойко Борисов, сподели той и добави, че на никое място в записа не се чуват решения или разисквания за цените на тока, инфлацията, за проекта за възобновяване, а се приказва единствено за систематизиране на постове. „ Всички тези диалози демонстрират, че последно ги е грижа за страната и хората “, счита Борисов.

" При Цветанка Ризова извънредно отиде Атанас Атанасов и бях сигурен, че ще отиде и ще каже: " ГЕРБ и Борисов са отговорни ", а то в действителност на нас ни го дадоха сътрудниците от " Възраждане ", които си го снимат там онлайн. Сега Томислав ми сподели доскоро, че Христо Иванов споделил по радиото, че пропагандата на ГЕРБ ги нападна. Абе не, бе, Христо, бе! Има национална приказка: " Каквото самичък си направиш, никой не може да ти го направи ". Ние нищо не сме създали! Ние единствено се възмутихме и то не на друго, а за свободата на медиите. Значи, Христо Иванов има силата да трие от уеб страниците на самостоятелните сякаш медии. За тях не е проблем да приказват за орган, който да бъде най-силната теза за върховенството на закона, която издига, който в действителност те самите галено го назовават " бухалка " “!

" В лудниците най-трудно се пазят самоубийците, тъй като нищо не може да ги спре. Да искаш избори в този момент и да искаш да управляваш в този момент е тъкмо такова нещо. Държавата е тотално счупена и вярата, че тя може да се оправи в идващите шест месеца я няма ", съобщи водачът на ГЕРБ пред симпатизантите на партията.

Преди да дойде в залата, Борисов се срещна с кмета на Перник, а на слизане от трибуната бе върнат от стара жена, която съобщи, че е пътувала през нощта с трен от Бургас, единствено с цел да се види с него.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР