Най-големият слон в стаята е политическата криза, а най силното

...
Най-големият слон в стаята е политическата криза, а най силното
Коментари Харесай

Тома Биков посочи най-големия слон в стаята

Най-големият слон в стаята е политическата рецесия, а най мощното обръщение е, че би трябвало да има държавно управление след изборите и това се реализира доста мъчно и с доста комплицирани конфигурации. Това съобщи Тома Биков от ГЕРБ в специфичното предизборно издание на „ Стълбището “ по Дарик радио.

„ Първата и най-голямата тематика явно е инфлацията и внезапното рухване на покупателната дарба “, изясни Биков по отношение на тематиките, които вълнуват жителите. „ Ние сме в подготвеност да сведем инфлацията до междинните равнища в Европа “, разгласи той.

По думите му промени се вършат с две трети публично единодушие, а не със 121 депутата.

„ Ние не даваме опция на системите да проработят “, изясни той по отношение на опитите за „ козметични “ промени в законодателството.

„ По партийна линия да сменим основния прокурор? Ми аз съм срещу. Партиите могат да предложат законодателство. На партиите им е неразрешено да сменят основния прокурор “, изясни Тома Биков.

Той сподели, че би трябвало да има орган, който да е обособен от основния прокурор и от Висшия правосъден съвет. Според него няма партия в България, която да е „ за “ корупция.

„ Ние предложихме формула: проевропейско ръководство “, безапелационен е Тома Биков.

Той съобщи, че от ГЕРБ чакат партиите да предложат стратегии, а не опорните си точки.

„ Хубаво е да се работи, само че да не се показва като борба с цялата корупция в страната “, изясни Биков по отношение на проблема на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “. Той изясни, че при нарушаване от страна на компанията, тя би трябвало да си поеме отговорността. „ Това не е тематика, която може да бъде огромна “, изясни Тома Биков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР