Най-големият производител на автомобили в Русия АвтоВАЗ обяви 250 вакантни

...
Най-големият производител на автомобили в Русия АвтоВАЗ обяви 250 вакантни
Коментари Харесай

АвтоВАЗ търси 250 инженери

Най-големият производител на коли в Русия АвтоВАЗ разгласи 250 вакантни позиции за работа в развойните звена на предприятието. Кандидатите би трябвало да имат висше техническо обучение, да познават структурата правилата на промишленото произвеждане и "желание да работят и да се развиват ". Сред целесъобразните критерии са упоменати "опит по специалността ", "умения в 3D-проектирането (CATIA) и "владеенето на британски език на равнище най-малко Pre-Intermediate ".

Спектърът на търсените експерти е много необятен. Випускниците на висши образователни заведения, които бъдат утвърдени, ще се занимават с планиране на коли и съставни елементи, математическо моделиране и калкулации, пасивна и дейна сигурност, на практика тествания и други

АвтоВАЗ предлага на претендентите "развит обществен пакет " и даже "покриване на транспортните разноски за поданици на други градове ". Конкретният размер на "конкурентното възнаграждение " не се загатва, само че в изявление по същата преди време вицепрезидентът по личния състав и обществената политика Дмитрий Михаленко загатна стартова заплата от 35 000 рубли (€484).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР