Най-големият плувен клуб в България Олимп организира вдъхновяващо изживяване за

...
Най-големият плувен клуб в България Олимп организира вдъхновяващо изживяване за
Коментари Харесай

Олимпийски шампиони ще присъстват на благотворителния коледен турнир на спортен клуб Олимп

Най-големият плувен клуб в България Олимп провежда вдъхновяващо преживяване за своите подрастващи гении. По време на коледния шампионат всяко едно дете ще има опцията да преживее тръпката на надпреварата. Събитието ще се организира на 17 декември от 10:00 часа в плувен комплекс " Възраждане ".

Пред погледите на олимпийската шампионка по плуване Таня Богомилова, финалистката от европейското шампионата по плуване в Отопени Габриела Георгиева и олимпийската шампионка по художествена гимнастика Ерика Зафирова с ансамбъла, състезателите и малчуганите на Олимп ще покажат наученото през годината.

" Освен да се грижим за спортното развиване на нашите деца, за нас е еднообразно значимо да ги развиваме и като стойностни персони. Затова и тази година Олимп ще се включи в благотворителната акция " Подарък в кутия за обувки ". Искаме нашите ученици да са обществено ангажирани и съпричастни с проблемите на хората в потребност, още повече, когато става въпрос за техни връстници ", обявиха от клуба.

В откриването на шампионата, с изключение на специфичните посетители, присъединяване ще вземат и гениите от детски хор " Пим Пам ".





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР