Най-големият ни курорт Слънчев бряг сваля цените на нощувките в

...
Най-големият ни курорт Слънчев бряг сваля цените на нощувките в
Коментари Харесай

Има ли евтино есенно море? Цените.

Най-големият ни курорт Слънчев бряг смъква цените на нощувките в по този начин наречения „ невисок сезон ” от 30- 40%, заяви за БГНЕС Пламен Копчев - ръководител на Съюза на притежателите в Слънчев бряг. Въпреки евтината отмора, която се предлага през септември, обаче, туристи няма.

„ Имаме внезапен спад на резервациите за септември след въвеждането на наложителния PCR-тест за румънските туристи. За почивните дни към Съединението ще имаме български туристи, само че по-късно резервациите внезапно падат.

След 15 септември стартират да затварят хотелите, които отвориха този сезон. До 30 септември ще затворят всички. Това лято отвориха 50-60% от базите ”, разяснява Копчев. В някои хотели в Слънчев бряг цените са паднали дори с 60%.

На юг от Бургас цените също падат фрапантно. В къмпинг „ Градина ” от 1 до 8 септември цените на бунгалата са понижени с 30%, а след празничните дни падат с още 10%. Есенно море на квартира може да се откри и за 10 лева на вечер.

От Бургаската районна туристическа камара оповестиха, че растежът на туристите по Южното Черноморие е бил 157% по отношение на предходната година, написа Монитор..
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР