Най-големият музикален фестивал в България, който трябваше да се проведе

...
Най-големият музикален фестивал в България, който трябваше да се проведе
Коментари Харесай

Фестивалът "Хилс оф рок" в Пловдив бе отложен за 2022 г.

Най-големият музикален фестивал в България, който трябваше да се организира това лято - " Хилс оф рок ", беше отсрочен за 2022 година Причината не е толкоз в ограниченията срещу неразпространение на COVID-19, колкото това, че пандемията принуди редица американски групи да анулират плануваните за тази година турнета в Европа. В това число влиза и огромният хедлайнер на фестивала край Гребния канал в Пловдив - алтернатив метъл групата " Слипнот ".

" Едва ли някой е доста сюрпризиран от тази вест предвид на настоящата пандемична обстановка в света. Редица американски групи отсрочват турнетата си в Европа и макар всичките ни опити да проведем фестивала тази година, Fest Team взе сложното решение да го отсрочи за 2022 вместо да прави взаимни отстъпки с артистите и качеството на фестивалното прекарване. Свободата, музиката и обществените контакти са в основата на фестивалния дух и ние не желаеме да се лишим от неговия темперамент! ", написаха уредниците. Прави усещане, че зад феста към този момент стои компанията Fest Team, а не " София Мюзик Ентърпрайзис ", както бе в предходните издания.

Освен " Слипнот ", в програмата за 2021 година бяха оповестени още 33 групи. Сред тях " Амон Амарт ", българските банди D2, " Джереми? ", " Хелиън Стоун ", " Джин Моник ", " Хомеовокс ", " Керана и космонавтите и други

След към месец, на 8 юни, ще бъдат оповестени част от изпълнителите за идващото издание (21-23 юли 2022 г.), както и опциите за връщане на билети, подмяна или закупуване на нови.

" Внимавайте, пазете се, всичко ще бъде наред! Ще се забележим скоро! Hills of Rock 2021 умря! Да живее Hills of Rock 2022! ", приключват уредниците.
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР