Най-големият грях за тях е да надничаш в телефона или

...
Най-големият грях за тях е да надничаш в телефона или
Коментари Харесай

Младите: „Моля” и „Благодаря” е старомодно

Най-големият грях за тях е да надничаш в телефона или фейсбука на различен

 

Тъжен поврат в полезностите. За младие да казваш апелирам, благодаря, заповядай, е старомодно. Затова пък най-големият грях е да им надничаш в смарт телефона или фейсбука.

 

Младите мислят, че обичайните положителни обноски и вежливост са старомодни и имат нови правила за държание, заяви в. " Дейли мейл ", цитирайки анкетата, направина от компанията " Привилидж мотър иншурънс ".

 

 

Цели 40 % не биха отстъпили място на възрастни или на бременна жена в публичния превоз. Една трета не се срамят да се прередят на опашка, а съвсем половината не биха споделили " наздраве ", когато някой кихне. За 84 % думи като " благодаря " и " апелирам ", или да държиш отворена вратата на някого, са си просто старомодни. Да пропуснеш жена да мине първа също е демоде.

 

Задължително за младите обаче е да не се наднича в непознат телефон или известия в обществените мрежи, както и да не се преглеждат нечии фотоси без позволение.

 

Най-големите провинения за младите са да се хвърля отпадък, да се пуска мощно музика на публично място, да се приказва високо в публичния превоз, или да се употребява телефон на масата.

Недопустимо е също да се четат непознати известия, да се гледа телефонът или да се оставят слушалки на ушите по време на диалог, да си направиш чай, без да предложиш на останалите.

Цели 70 % от британците мислят, че хората към този момент не са толкоз общителни, колкото преди 10 години.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР