Най-големите имена в британската и световна музика, кино и телевизия

...
Най-големите имена в британската и световна музика, кино и телевизия
Коментари Харесай

Шоубизнесът скърби за кралица Елизабет

Най-големите имена в английската и международна музика, кино и телевизия се сплотиха, с цел да отдадат почитта си на кралица Елизабет II.

Сър Елтън Джон отдаде респект на кралицата по време на концерт в Торонто в четвъртък.

Певецът е другар на кралското семейство и предходната година бе назначен в Ордена на почетните приятели , където участието е лимитирано до 65 души, оповестява BBC.

По време на концерта си в Rogers Centre той сподели на тълпата: „ Днес получихме най-тъжната вест за кончината на Нейно Величество кралица Елизабет.

„ Тя беше вдъхновяващо наличие . Бил съм към нея и тя беше фантастична. И тя преведе страната през някои от нашите най-велики и най-мрачни моменти с прелест, благовъзпитание и същинска грижовна топлота. “

Публиката от 50 000 души приветства , до момента в който изображението на кралицата бе показано на огромния екран на залата, до момента в който сър Елтън показа своите думи за Елизабет Втора.

Аз съм на 75, тя е с мен през целия ми живот и ми е доста мъчително, че към този момент няма да е с мен “, разсъждава певицата. „ Но аз се веселя, че тя е в мир, веселя се, че си е в отмора и тя го заслужи, тя работи кърваво интензивно. Изпращам любовта си към фамилията й, нейните близки и тя ще липсва, само че духът й продължава да живее, и ние честваме живота й довечера с музика. "

След като отдаде респект, сър Елтън приключи с прочувствено осъществяване на Don't Let The Sun Go Down On Me.

Поп звездата Кайли Миноуг  си спомни с трогване срещите си с кралицата.

" Нейната сила, съчувствие и аура имаха най-уникален искра. Бях и съм във екстаз. " от Кайли Миноуг.

Много от културните дейци, които отдават респект, са се срещали, изпълнявали са и са били почитани от Елизабет II.

Лорд Андрю Лойд Уебър беше измежду изпълнителите на концерта на платинения празник на звездите през юни. Той написа , че кралицата е била „ непрекъснатата котва освен на Англия и нейната обичана Британска общественост, само че и ентусиазъм за света през целия й живот на работа “.

Певицата Шърли Беси означи по какъв начин монархът е " останал хладнокръвен, заслужен, въодушевяващ ", добавяйки: " Нейната храброст беше могъща, нейният образец е емблематичен ".

Фронтменът на Rolling Stones сър Мик Джагър си спомни кралицата като „ доста обичаната баба на нацията “.
For my whole life Her Majesty, Queen Elizabeth II has always been there. In my childhood I can recall watching her wedding highlights on TV. I remember her as a beautiful young lady, to the much beloved grandmother of the nation. My deepest sympathies are with the Royal family.
— Mick Jagger (@MickJagger)
Авторката на Хари Потър Дж. К. Роулинг се опита да обясни :

„ Някои може да намерят изливането на английския потрес и тъга в този миг необичайно или необичайно, само че милиони изпитаха обвързаност и почитание към дамата, която покорно изпълняваше конституционната си роля в продължение на 70 години ".

„ Повечето британци в никакъв случай не са познавали различен монарх, тъй че тя е била нишка, виеща се през целия ни живот. “   Актьорът Стивън Фрай заключи реакциите на мнозина, когато чуха новината, публикувайки: „ Не знам за какво плача. Наистина неуместно.

Oh dear. Oh my. Oh heavens. Bless my soul. Oh lor. Heck.
— Stephen Fry (@stephenfry) Падингтън още веднъж съумя да улови настроенията на нацията в своята респект в обществените мрежи след нейната гибел.

Thank you Ma’am, for everything.
— Paddington (@paddingtonbear) Актрисата Хелън Мирън  , която завоюва " Оскар " за ролята на монарха във кино лентата " Кралицата " от 2006 година, написа, че е " горда да бъде елизабетинка ".

Дейм Хелън, която също взе участие в конкурс за платинен празник това лято, добави: „ Ние скърбим за жена, която, със или без короната, беше въплъщение на благородството. “
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР