Най-големите фенове на татуировките и пиърсинга не изпитват никакъв страх

...
Най-големите фенове на татуировките и пиърсинга не изпитват никакъв страх
Коментари Харесай

Вижте акцентите от Голямото лондонско шоу за татуировки“

Най-големите почитатели на татуировките и пиърсинга не изпитват никакъв боязън от игли. Всеки сантиметър от кожата може да бъде затрупан. Пример за това е Андерсън Родригес от Бразилия. Той се е подлагал на разединение на езика и татуировки на лицето, само че споделя, че най-болезнената от всички е тази на очната ябълка.

 
Много беше мъчително, тъй като се прави с четири игли и не ми дадоха анестезия. Около 10 дни бях полусляп. Но в този момент към този момент виждам изцяло обикновено. Няма проблем.
Андерсън Гарсия Родригес 

Всеки татуист има личен жанр. „ Крайникът, върху който работя, ме въодушевява. Всичко е обвързвано с формата на тялото. Акцентирам върху това, което виждам, казвататуистът Инки Джо.

Има хора, които са подготвени да пропътуват хиляди километри, с цел да получат идващия си татус от обичания им татуист. Ейми, която е фармацевт, прави първата си татуировка преди 2 години. А през днешния ден приключва цялостен ръкав на дясната си ръка. Прави го макар възраженията на фамилията си.

 
Родителите ми не го одобриха добре, бяха малко шокирани, тъй като в естествената китайска просвета не се виждат доста хора с татуировки. Така че имам възприятието, че имаше голям шоков фактор.
Ейми, фармацевт

Години наред Джо изобразяване върху човешки тела. Наблюдавал е по какъв начин татуировките набират известност, само че копнее за времето, когато това изкуство е било същинска субкултура.

„ Аз персонално се татуирах много от дълго време, когато това към момента недопустимо, преди футболистите да го трансфорат в всеобща процедура. Мразя те, Дейвид Бекъм! А в този момент всички ги имат “, споделя той.

Въпреки възходящата известност на татуировките, феновете им към момента се сблъскват с недоумение и предубеждения. 

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР