Най-дразнещото качество за колегите в службата е лицемерието, сочи проучване.

...
Най-дразнещото качество за колегите в службата е лицемерието, сочи проучване.
Коментари Харесай

Кое качество може да ни коства работата

Най-дразнещото качество за сътрудниците в службата е лицемерието, сочи изследване. То е извършено през юли тази година измежду повече от 4200 консуматори на услуга за намиране на работа в Русия. Респондентите са избирали не повече от три разновидността за отговор.

„ Първо място в антирейтинга на най-лошите качества на сътрудник беше лицемерието – то е посочено от 40% от интервюираните. Склонността към злословия и интриги зае второто място – 34% от интервюираните означиха този отговор “, се споделя в изследването, представено от „ РИА Новости ”.

На трето място съгласно 33% от интервюираните е неуважителното отношение към работата на други хора. В допълнение, 32% от интервюираните са определили като провокиращ непрофесионализма, а безотговорността затваря първата петица – 23% от интервюираните са го показали.

По-малко дразнещи за респондентите са такива „ качества ” на сътрудниците като конфликтност (20%), мързел (15%), тесногръдство (13%), еснафщина (9%), неприятни обноски (7%) и неприятни привички (5%). При опцията „ други “ 3% от интервюираните са декларирали, че работят в отличен екип.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР