Най-доходоносният електромобил на пазара, за учудване на мнозина, е най-евтиният

...
Най-доходоносният електромобил на пазара, за учудване на мнозина, е най-евтиният
Коментари Харесай

Санди Мънро: Tesla Model 3 е най-доходоносният електромобил на пазара

Най-доходоносният електрически автомобил на пазара, за удивление на мнозина, е най-евтиният електромобил Tesla Model 3. Това е мнението на президента на организацията Munro & Associates Санди Мънро, представен от Reuters.
Според Мънро, чистата облага при продажбата на Tesla Model 3 е над 30%. Но президентът на Munro & Associates, направил това изявление по време на автомобилното шоу Autoline, не посочи, каква е рентабилността на моделите Model S и Model X. Но той напълно ясно акцентира, че 30% облага са доста висок индикатор. Мънро сподели още, че никой различен автомобил на пазара не може да се похвали с сходна рентабилност.

Интересно е, че напълно до неотдавна Мънро грубо плюеше Model 3 за неговата неугледна осанка. Но споделяше положителни думи за държанието на електрическия автомобил на пътя. Да си напомним, че Мънро разглоби един Model 3, с цел да разбере неговото устройство. А след това го сподели в своето телевизионно шоу.

През последните седмици Tesla доста усили размера на серийно създаваните електрически автомобили Model 3. Точно в края на предишния месец Илън Мъск публично разгласи, че Tesla към този момент създава по 5000 електрическия автомобил седмично. И още, в края на годината компанията ще стартира да създава по 10 000 електрическия автомобил Model 3 седмично.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР