Най-добрият ни тенисист Григор Димитров затвърждава отличните впечатления, които остави

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров затвърждава отличните впечатления, които остави
Коментари Харесай

Толкова много любов в една снимка: Мадалина Геня се завърна в ложата на Григор за Уимбълдън

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров затвърждава отличните усещания, които остави при присъединяване си в подготвителния шампионат на трева в Куинс, пренасяйки страхотната си игра и на Уимбълдън. Родният ни представител към този момент реализира две следващи извънредно безапелационни победи на " свещената трева ", надделявайки над Шо Шимабукуро и Иля Ивашка, с цел да се класира за третия кръг на конкуренцията без нито един изгубен сет по пътя си.

По време на дуела си от втория стадий първата ни ракета имаше удоволствието да се радва и на поддръжката на своята другарка Мадалина Геня от трибуните, която през последните седмици имаше професионални задължения, в това число премиера на филм, поради които не можеше да участва на мачовете му в Куинс.

Румънската актриса и модел обаче бързо се завърна в ложата на нашето момче и разгласява серия от видеа и фотоси от триумфа му над Ивашка, към които добави: " Григор е под пара! Обичаме те! Гордеем се с теб! ". Красавицата показа и обща фотография със сънародника ни след края на срещата, прибавяйки надпис: " Толкова доста обич в една фотография ".



 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР