Най-добрият ни състезател по мотоциклетизъм Мартин Чой ( ЕКО BMW

...
Най-добрият ни състезател по мотоциклетизъм Мартин Чой ( ЕКО BMW
Коментари Харесай

Мартин Чой отива за титлата в Белград

Най-добрият ни играч по мотоциклетизъм Мартин Чой ( ЕКО BMW Министерски съвет 77 рейсинг тим) ще започва в идния уикенд на пистата " Навак ” покрай Белград в предпоследния кръг от BMU European Championship 2021.

Българинът и екипа му отпътуваха за Сърбия тази заран и са окуражени купата за сезона в клас SuperBike1000 да бъде извоювана от Чой още в съботния ден, когато с помощта на извоюваните точки е изцяло допустимо да стане първенец в авторитетната конкуренция за поредна година.

„ Много добре съм квалифициран както физически, по този начин и душевен за тежката серия от надпревари, която ми следва. Първо е Сърбия, след това потеглям незабавно за Франция, където ми следва присъединяване в Световния ендуранс шампионат – 24 часа на „ Бол дОр ”, ще карам по-късно на Плевен и живот и здраве в Прага, където тази година е финала на международното по устойчивост с 8-часово съревнование. 

Знаете, че нашият тим е на 6-то място във краткотрайното класиране в света и задачите са доста високи за последните надпревари от календара на FIM. От последното съревнование в Ещорил (17 юли) до момента не съм спирал да упражнявам и всеки ден без отмора върша по две занимания. Сутрин тичам, като след Португалия до момента съм минал повече от 650 километра, което прави приблизително по 18 дневно. Следобед съм на специфична стратегия във фитнеса. Чувствам се чудесно и цялостен с сила. Ще създадем последни настройки на мотора още в деня на идването в Сърбия и се надявам още в събота да стана първенец в BMU European Championship 2021 ”, показа Мартин Чой.

Състезанието в събота на пистата „ Навак ”, Белград в клас SuperBike 1000 ще стартира в 17:00 часа българско време, като два часа преди този момент ще бъде квалификацията за подреждането на стартовата решетка. В неделя още веднъж на същото трасе ще бъде и последния кръг за сезона, само че при победа на Чой в съботния ден точките ще бъдат толкоз, че няма да може да бъде преместен от първото място в крайното класиране за годината. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР