Най-добрият ни боксьор в тежка категория в професионалния бокс Кубрат

...
Най-добрият ни боксьор в тежка категория в професионалния бокс Кубрат
Коментари Харесай

Кобрата отрече за готвен мач с Паркър: Все пак може да го уважа

Най-добрият ни боксьор в тежка категория в професионалния бокс Кубрат Пулев съобщи, че няма визия за готвения мач с някогашния международен първенец в тежка категория Джоузеф Паркър. Новозеландецът се похвали, че договаря за мач с българина, и то в София, преди да победи безапелационно Дерек Чисора в мача реванш сред двамата в " АО Арена " в Манчестър в събота вечерта.

" Не мога да потвърдя за Паркър, тъй като досега не е имало диалози с моите мениджъри. Може обаче да му уважим желанието. Поне два мача в тежка категория ще направя следващата година, като първият най-вероятно ще е в Съединени американски щати. Със сигурност борбите ще са с боксьори от топ 10 или 15. Чувствам се добре, изключително откакто се отървах от контузията в рамото. Вярата ме изцери от казуса, мина ми като магия ", съобщи Кобрата пред Българска национална телевизия.
свързани новини4736на 14.12.2021
Пулев, който записа магистратура " Политика и бизнес " тази година в УНСС, разкри, че учи отдалечено сега, само че когато може - посещава лекции. " Спортът в днешно време е тип политика, а за мен тази дума е синоним на ползи. В спорта има ползи, игри, изключително там, където се въртят огромни пари като в професионалния бокс. В политиката е същото, само че там е един различен свят, много по-фалшив от спорта. Ако има потребност от мен обаче, аз бих излязъл на политическата сцена с моя план " Велика България " и бих направил всичко належащо. България за мен е най-висшата концепция, по-висока от мен самия даже ", съобщи Кубрат.

Той приказва и по въпроса с имунизациите против COVID-19, като показа, че в България имунизацията изостава, тъй като хората не са осведомени. " Няма кой да ги осведоми. Ако това стане, никой няма да се опасява. Дали аз се опасявам? Аз съм роден имунизиран и си нося имунизацията на всички места с мен. Човек би трябвало да е положителен, набожен и да знае, че всичко зависи от него ", приключи Пулев.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР