Най-добрият начин за поддържане на мотивацията за трениране e като

...
Най-добрият начин за поддържане на мотивацията за трениране e като
Коментари Харесай

Забавлението ще е водещо през 2020 г. в света на фитнеса

Най-добрият метод за поддържане на мотивацията за трениране e като следим и изпробваме най-новите трендове в света на фитнеса. Развитието на новите технологии, виртуалната действителност и изкуствения разсъдък неизбежно ще повлияе и на фитнес интензивностите.

Най-много това ще се усети през 2020 година Специалистите и треньорите споделят, че заниманието ще бъде водещо следващата година, до момента в който спортуваме. Оказва се, че ангажирайки тялото и мозъка си с игри и закачки, горим повече калории и по-важното – усещаме се енергизирани и щастливи.

Не просто кардио кикбокс, а динамични спаринги . Фитнес гуруто Кейти Дънлоп предсказва, че аферата ни с бокса ще се задълбочи и спортът ще се приближи до професионалния му вид. А това значи по-сериозни тренировки и преодоляване на повече удари.

Известният бодибилдър Ники Уолтър има вяра, че спортуването с децата ще набере известност през новата година. Според някои, колкото по-далеч са децата, толкоз по-интензивни са тренировките, само че Уолтър е уверен, че с някои трикове дребните членове на фамилията могат да оказват помощ извънредно доста на горенето на калории.



С повече игри, смях и спонтанни надпревари, фамилният фитнес е топ избор.

В мобилното пространство става все по-пренаселено от приложения за здраве и фитнес, отбелязва Майк Колдуел от софтуерната компания Pacer Health.

Основните преимущества, които притеглят потребителите, са висококачественото наличие, персонализацията и ангажираността на обществото. Също по този начин от ден на ден фитнес фанатици са подготвени да си платят за здравно мобилно приложение.

HIIT (High Intensity Interval Training – високо интензивни интервални тренировки) е огромен шлагер във фитнеса от години, само че през 2020 година ще бъде преместен по известност от LIIT (Low Intensity Interval Training – ниско интензивни интервални тренировки).

Целта на LIIT също е да изгори солидно количество калории, само че за 30-40 минути повече. Тренировката отново е разграничена на шпации, само че интензитетът не е толкоз огромен.



Фитнес игрите отстъпват място на виртуалните тренировки. Omni от Virtuix е 360-градусова пътека, която те свързва с играта и разрешава да бягаш, скачаш, клякаш и се въртиш със специфични сникърси, които имат датчици. Разбира се, до момента в който се забавлявате, може да отчитате изгорени калории, изминати километри, пулс и още безчет неща.

За облекчение на хората всички тези нови трендове са въведени в огромните и съвременни фитнес центрове по света, които се трансформират в начин на живот зони. Те би трябвало да имат големи пространства и да оферират многообразие от тренировки.

В България има единствено едно място, което дава отговор на тези условия и е водач. Това е начин на живот веригата Pulse Fitness & SPA с нейните 9 мега клуба, 31 000 кв. м. фитнес зони, 6500 кв. м СПА и уелнес зони, и най-големият частен външен басейн. Тя провежда 20 типа групови занимания или над 510 на седмица общо във всичките си центрове.

Веригата Pulse Fitness & SPA печели 7 следващи награди за фитнес на годината и 4 следващи награди за СПА център на годината. Освен това има премия за Premium фитнес верига на България. Pulse Mladost тази година е номиниран за най-луксозен фитнес в Източна Европа.

Здравословният метод на живот не може без постоянен режим на подготовка, която ни поддържа в отлично здраве. Кардиото също имат резултат върху тялото, стига да го изпълняваш вярно и най-важното в умерено движение, а не в прекомерно динамично. Затова е значимо да се работи с професионални инструктори, с каквито разполага Pulse Fitness & SPA.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР