Най-добрият български футболист за XXI-и век - Димитър Бербатов, използва

...
Най-добрият български футболист за XXI-и век - Димитър Бербатов, използва
Коментари Харесай

Бербатов разкова чичо Венци за Ако си дал и разнищи морала...

Най-добрият български футболист за XXI-и век - Димитър Бербатов, употребява своя уебсайт, с цел да разяснява всички " горещи " тематики в родния футбол през миналите седем дни.

Бербо проучва мача на националния тим против Швейцария, както и " моралното проваляне на част от хората, ръководещи българския футбол ".

Прилагаме текста без редакторска интервенция:

- България - Швейцария 1:3 на старта на международните квалификации

Много неприятен старт за нашия народен тим. И под неприятен старт имам поради освен загубата, само че цялото първо полувреме на мача, което ни костваше по-добър резултат. Момчетата излязоха и подходиха с прекомерно огромен почит и липса на задоволителна настъпателност, а видяхме по какъв начин при един от моментите, в които подходихме по-смело и нападателно, успяхме да принудим противниците да създадат неточност и да отбележим гол. Личеше си по какъв начин швейцарците играеха с огромно самочувствие, изключително в задни позиции, само че в случай че бяхме малко по-нахални и уверени, можехме да ги накараме да позволен още неточности, защото не видях огромен механически капацитет в бранителите. Просто си я подаваха вярно, подкрепени от нас и неправилното ни позициониране! Като цяло доста неприятно първо полувреме, до момента в който второто към този момент беше друго, само че когато си позволил 3 бързи гола и имайки поради моментното ни положение, е повече от невероятно да обърнем мача! Както и стана. И макар че имахме шансове да отбележим още, задачата се оказа непостижима.

Следва мач с Италия. Да се надяваме, че ще има леко подценяване от тяхна страна, само че от наша - каквото и да става, не би трябвало да повтарямв продукцията, която показахме през първите 45 минути на мача с Швейцария!

Успех!

- Оставките на хората от изпълкома

Моралното проваляне на част от хората, ръководещи българския футбол продължава с цялостна мощ! Всички помним по какъв начин след съвещание на Изпълнителния комитет през октомври 2019 година бе оповестено, че всички членове на Изпълнителния комитет са подали оставки! След като никой повече не искаше и не желае да работи с тях, в това число и страната, това беше изцяло обикновено и предстоящо! Превъртаме към днешна дата и научаваме, че част от тези хора от този Изпълнителен комитет не желаят да се отдръпват и се отмятат от думите си за оставка! Изненада? Не! Етика и морал = 0 при тези господа!

В момента се вършат врътки по какъв начин да се остане в Изпълкома и се разиграват разнообразни разновидности и схеми, единствено и единствено да се остане на власт.

Трябва да има обединяване в българския футбол, само че е ясно и очевидно, че такова няма по какъв начин да има към това управление! Никой не го желае! Беше му обещано задоволително време, само че на всяко нещо му идва краят... И началото на нещо ново!

Думи и към футболните ни клубове, към конгреса, хората, които избират кой да ги управлява, висшият орган - не се опасявайте! Вие решавате и избирате! Ако решите да освободите всички членове от Изпълнителния комитет, изборът на нови ръководители за 4-годишен интервал е изцяло вероятен! Можете да го извършите! Можело да апелират след това някои от тях... Нека... Но в случай, че не те желаят личните ти тимове, тези, които са те избрали, а в този момент смъкват своето доверие - ти да продължаваш да имаш наглостта да искаш да си в ръководството и да тръгнеш да обжалваш, т.е. да тръгнеш против личните си гласоподаватели, това ще е ново равнище на проваляне!

- Темата " в случай че си дал "

Ширеше се и се проповядваше една такава тематика от Венцеслав Стефанов през тази седмица, че аз не съм бил дал за футбола, единствено съм взимал! Когато последно ревизирах, видях че Венцеслав Стефанов не ми е персонален счетоводител, с цел да следи къде съм дал и какъв брой! И не мисля, че какво си дал във футбола се мери финансово.

Аз съм дал по най-точния и верен метод, а точно - футболния. И то на международната сцена!

Но дано да забележим въпреки всичко и дребни елементи от финансова позиция. От прехвърлянето ми от ЦСКА в " Байер " (Леверкузен) в касата на клуба влязоха 4,5 милиона марки, т.е. поради мен! А в " Пирин " влязоха 200 000. След прехвърлянето ми от " Байер " (Леверкузен) в " Тотнъм " в ЦСКА влизат 3%, т.е. малко под 400 000 евро, а в Пирин 2% - т.е. 273 000 евро.

Простата сметка демонстрира, че поради моите прехвърляния, съм " дал " на тимовете си. Някой може да каже - да, само че преди този момент тимът е вложил време и старания в развиване, заплати/премии. Така е. Но въпросното финансово измерение не се равнява на тези суми. Както и да го погледнем, тимът е на облага. Напълно справедливо, несъмнено. Защото всеки би трябвало да е благополучен и удовлетворен, в случай че посредством своето развиване може да способства и финансово за клубовете, които са го построили. Аз съм безпределно признателен на моите клубове " Пирин " и ЦСКА и съм благополучен, че съм имал опцията по този метод да дам назад.

Лично бих поздравил всички хора, които дават средства за българския футбол. Но дано даваме и почитание! Уважение към тези, които са давали по футболния метод, освен това на международно равнище, а, както се оказва - и освен.

Но очевидно счетоводителите към този момент са на всички места! Лошото е, че сметките им са тотално неверни.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР