Най-добрият български баскетболист в момента Александър Везенков ще отсъства от

...
Най-добрият български баскетболист в момента Александър Везенков ще отсъства от
Коментари Харесай

Везенков ще отсъства няколко седмици от игрището

Най-добрият български баскетболист сега Александър Везенков ще отсъства от игра в границите на над един месец поради повторна травма в глезена, която е получил на подготовка предишния петък, написа " Спортал ". Крилото на Сакраменто Кингс ще бъде вън от терените в интервал от 4-6 седмици, като едвам по-късно неговото положение ще бъде преоценено и към този момент ще може да се приказва по кое време би могло той да направи завръщането си на паркета. Везенков е с диагностициран с раздрано сухожилие в глезена на десния крайник, оповестиха от Сакраменто.

Така упованията са най-полезният състезател в Евролигата за предишния сезон да се завърне назад в игра за последните мачове на отбора си от постоянния сезон, в случай че всичко бъде наред с възобновяване му.

Съвсем неотдавна Везенков се завърна в игра точно след навяхване в същия гален. Той изигра два мача и даже показа преди петъчната подготовка, че се усеща добре и влиза в темп, само че очевидно по време на нея той още веднъж е наранил глезена си и се е стигнало до скъсване в сухожилието му.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР