Най-добрата българска тенисистка Цветана Пиронкова споделии пред БНТ, че очаква

...
Най-добрата българска тенисистка Цветана Пиронкова споделии пред БНТ, че очаква
Коментари Харесай

Цвети Пиронкова: Срещу Серина условията ще са различни, надявам се да не вали

Най-добрата българска тенисистка Цветана Пиронкова споделии пред Българска национална телевизия, че чака с неспокойствие мача си от втория кръг на " Ролан Гарос " 2020 против Серина Уилямс.

" Следващият мач се обрисува да бъде още по-труден. Срещу Серина изискванията ще са разнообразни. Турнирът е друг. Всеки мач е нов. Това е моят метод. Очаквам дуела с неспокойствие. Андреа постоянно ще бъде сложен конкурент. Тя е играч с доста опит и доста добра игра, която ме е затруднявала в предишното много. Мисля, че направих добър мач. Започнах добре. Тя съумя да се върне с пробив. Поддържах едно положително равнище, а това ме докара до успеха.

Предизвикателство е " Ролан Гарос " да се организира през октомври. Времето е студено и влажно. Това несъмнено е проблем, както за самите кортове, по този начин и за топките, тъй като стават доста тежки. Трябва да се пригодим. Нали за това сме експерти. В този мач се оправих. За идващия се надявам да не вали. Може би няма да се стопли, само че най-малко да не е толкоз влажно ", сподели Цвети Пиронкова.
 Цвети Пиронкова ще играе още веднъж със Серина Уилямс
Цвети Пиронкова ще играе още веднъж със Серина Уилямс

Американката пречупи своята сънародничка Кристи Ан
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР