Най-добрата българска състезателка по фигурно пързаляне Александра Фейгин вече не

...
Най-добрата българска състезателка по фигурно пързаляне Александра Фейгин вече не
Коментари Харесай

Условията в Зимния дворец пречат на Александра Фейгин да тренира троен аксел

Най-добрата българска състезателка по фигурно пързаляне Александра Фейгин към този момент не тренира осъществяване на троен аксел поради неприятните условия в Зимния замък в столицата.

Именно там в петък и събота участничката на Зимните олимпийски игри в Пекин 2022 ще взе участие на интернационалния шампионат за Купа " Денкова-Стависки "

" Тройният аксел от известно време не го упражнявам. Въобще не го пробвам. Така, че скоро няма да го видите в стратегиите. Надявам се на малко по-късен стадий, като се усещам подготвена да мога да го извърша. Все още не мога да вляза в постоянна форма. Още не я усещам. В момента желая даже на тренировки да изиграя чиста волна стратегия с детайлите, които имам. Това към момента не ми се получава на всяка подготовка. Сега би трябвало да пъдя постоянна форма, най-малко на този стадий и по-късно към този момент да мисля за надграждане, защото не съм достигнала това, което желая сега. Условията за подготовка не са най–добрите. В момента даже сме на долната пързалка. Нямаме тренировки на горната, където ще се организира надпреварата ", съобщи Фейгин.

Родената в Йерусалим фигуристка даде още оценка и на първото си присъединяване за сезона във френския град Ница, където взе бронзово отличие.

" От първото ми съревнование, което беше в Ница преди седмица и половина-две, не съм доста удовлетворена. Бях сигурна, че съм физически сносно, че съм във форма. Излязох на волната стратегия и не направих това, на което бях подготвена, което желаех да покажа. Надявам се, че на второто съревнование да изчистя тези неточности, които позволих и да изиграя стратегиите си по-добре ", показа многократната ни национална шампионка по фигурно пързаляне.

" И двете ми стратегии са нови. Волната е супер забавна, не е на типична класическа музика. Наистина е много забавно и друго от всички останали, които съм имала досега. Волната стратегия към този момент я имам от много време, от може би половин година. Имах повече време да я отработя. Кратката стратегия я смених някъде е началото на септември. Тя е една от обичаните ми стратегии. Много красива. Роклите са супер красиви и забавни. Надявам се двете стратегии да се харесат на съдиите и на феновете ", приключи Александра Фейгин.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР