Най-богатият човек в света Илон Мъск премина границата на обикновената

...
Най-богатият човек в света Илон Мъск премина границата на обикновената
Коментари Харесай

Илон Мъск покани официално Путин на дуел

Най-богатият човек в света Илон Мъск мина границата на елементарната екстравагантност, като напълно публично предложения на двубой съветския деспот Владимир Путин. Залогът в дуела ще бъде евакуиране от Украйна.

Мултимилиардерът не прецизира какъв ще бъде форматът на дуела, само че по всяка възможност става въпрос за тепиха в някое бойно изкуство, защото и двамата са фенове на източните битки. Доскоро Путин беше собственик на черен колан по таекуондо, който предходната седмица му беше лишен от международната федерация.

Въпреки стотиците милиарди долари в сметката си, босът на " Тесла " постоянно прибягва до личните си мускули, с цел да позволява разногласия. Миналата година той предложения на двубой Джони Деп, с цел да " го спука от пердах ", тъй като популяризира клюки, че е спал с жена му Амбър Хърд. Дребният артист, естествено, не откликна.

Година по-рано Мъск искаше да бие не различен, а първенеца от ММА Бенейл Дариуш. Биячът си беше разрешил да напише афектиран коментар по адрес на колите на " Тесла ".

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР