Най-бързата бяла жена Ивет Лалова-Колио ще разговаря довечера с феновете

...
Най-бързата бяла жена Ивет Лалова-Колио ще разговаря довечера с феновете
Коментари Харесай

Ивет Лалова ще говори с феновете си в Инстаграм

Най-бързата бяла жена Ивет Лалова-Колио ще беседва тази вечер с почитателите си в Инстаграм страницата на Европейската атлетика. Атлет №1 на България за 2019 е приела поканата на ЕА за тази среща с почитателите.

" Много се вълнуваме да ви съобщим, че ще бъдем онлайн с българското великолепие в спринта Ивет Лалова-Колио в четвъртък от 7 часа Централно европейско време (20 б.в.) ", оповестиха на Facebook страницата на Европейската атлетика и поканиха последователите на Ивет да насочат въпросите си към нея.

" Какво те стимулира да продължаваш да се състезаваш? " и " Какво е мнението ти за допинга? " са първите два въпроса, оставени под обявата, а двукратната европейска шампионка получи и много любопитно предложение. " Здравей, Ивет, ще се омъжиш ли за мен?`, пита датчанинът Якоб Глисе, който явно не знае, че през 2013 година Лалова подписа брак с италианския спринтьор Симоне Колио.

Наскоро 35-годишната Ивет разкри разочарованието си от отлагането на олимпийските игри в Токио, които ще бъдат петите в нейната богата кариера. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР