Навремето легендарният френски комик Бурвил пееше, че регулировчикът трябва да

...
Навремето легендарният френски комик Бурвил пееше, че регулировчикът трябва да
Коментари Харесай

Индиец регулира движението с „лунната походка“ на Майкъл Джексън /видео/

Навремето именитият френски комедиант Бурвил пееше, че регулировчикът би трябвало да има "здрави крайници ". Безспорно тъкмо подобен е казусът на индийски пътен служител на реда, който внася ред в безредния трафик с "лунната походка " на починалия Крал на попа Майкъл Джексън, съобщи Франс прес.
Пешеходците и автомобилистите не могат да подминат 38-годишния Ранджет Сингх, без да виждат дейностите му в жанр Боливуд, мустаците му а ла Фреди Меркюри и най-много запазената марка на Майкъл Джексън - лунната походка.
Танцуващият регулировчик "оркестрира " пътния трафик в двумилионния град Индаур в страна, известна с много безредното придвижване на коли, мотоциклети и рикши по пътищата.
"Стандартните способи за контролиране са изтощителни. От години съм почитател на Майкъл Джексън. Преди 12 години за първи път копирах лунната походка на Краля на попа, с цел да спра трафика. Оказа се, че методът ми забавлява участниците в придвижването, само че и ги прави по-внимателни ", споделя танцуващият служител на реда.
Регулировчикът регистрира, че откогато се "изявява " на своето кръстовище, пътните нарушавания са по-малко.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР