Навръх празника на червенокръстците световният червен кръст благодари на БЧК

...
Навръх празника на червенокръстците световният червен кръст благодари на БЧК
Коментари Харесай

Световният червен кръст благодари на Пеевски

Навръх празника на червенокръстците международният червен кръст благодари на БЧК за подаяние, направено за италианските лекари от „ Интръст “ на Делян Пеевски.

С благодарствено писмо президентът на Международната федерация на Червения кръст и Червения полумесец (МФЧК/ЧП) Франческо Рока изрече специфична признателност на ръководителя на Българския Червен кръст акад. Христо Григоров от името на Италианския Червен кръст за предоставено от БЧК обилно подаяние, оповестиха от българската организация.

„ Благодарение на дарението ние ще сме в положение да подсигуряваме цялостната сигурност на нашите чиновници и доброволци, които работят неуморно на първа линия през цялото време. Високо оценяваме този откровен акт на взаимност, изключително в миг, когато доставките и напредването в цяла Европа са мощно затруднени, а ние би трябвало да осигурим подобаваща защитна екипировка за целия ни личен състав. Знаейки, че можем да разчитаме на поддръжката и близостта на нашето Червенокръстко семейство, ние се усещаме по-уверени и по-силни. Използвам опцията да Ви благодаря още един път за другарството и партньорството, които потвърдиха силата си в тези сложни времена “, се споделя в благодарственото писмо.

Дарението от БЧК е предопределено за Италианския Червен кръст и съдържа 1000 бр. защитни дрехи за многократна приложимост, предоставени от „ Интръст “ ЕАД, и 100 броя защитни шлемове от „ Био Слийп “ ЕООД.

БЧК благодари на донорите за предоставената опция да подпомогнем работата на Италианския Червен кръст.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР