Навлизането в блокчейн пространството може да изглежда като труден и

...
Навлизането в блокчейн пространството може да изглежда като труден и
Коментари Харесай

Най-добрите криптовалути, които се покачват през май: Dogecoin, Shiba Inu, Tradecurve

Навлизането в блокчейн пространството може да наподобява като сложен и безценен път за доста вложители и търговци, които не са осведомени с промишлеността, само че в действителност има доста алткойни, които са извънредно налични и могат да им оказват помощ да навлязат в Web3 пространството и даже да диверсифицират.

“Penny ” криптовалутите са тези, които могат да си разрешат съвсем всички – тези, които просто са любопитни по какъв начин работи блокчейн пространството, или тези, които желаят да реализират най-значителна възвръщаемост.

> КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ TCRV СЕГА < <

Резюме :

  • Tradecurve може да господства в Web3 пространството с платформа “всичко в едно ”, която взема най-хубавите детайли от CEX и DEX
  • Shiba Inu (SHIB) би трябвало да преодолее настоящата си ценова преграда, с цел да обезпечи обилни облаги
  • Dogecoin (DOGE) получава актуализации до този ден и има бичи вероятности

В исторически проект цената на меме токените като Shiba Inu (SHIB) и Dogecoin (DOGE) “се взриви ” и до ден сегашен са криптовалути за стотинки, които осигуриха забележителна възвръщаемост за ранните си вложители.



Друг ранен план, който сега е в стадий на предварителна продажба и е придобил забележителна прелест, е Tradecurve (TRADE), защото предлага голям брой функционалности, които му оказват помощ да се отличи.

Ще разгледаме всяка една от тези криптовалути и последните им актуализации поотделно, с цел да забележим за какво всяка от тях се откроява и какъв брой високо може да се изкачи цената им.

Shiba Inu (SHIB) и нейният предстоящ капацитет

Криптовалутата Shiba Inu (SHIB) има обширна екосистема, включваща идната Shib – The Metaverse, дружно с други алткойни като BONE, LEASH и TREAT.

Неотдавна криптовалутата BONE беше записана на CetoEX и на Huobi, което придаде към цялостната прелест на екосистемата Shiba Inu. Въпреки многочислените партньорства обаче, цената на SHIB е намаляла.

Към 17 май 2023 година цената на Shiba Inu се търгува на равнище $0.00000874 и е намалила доста цената си, като за последните 30 дни спадът е 24.8%. Тя би трябвало да преодолее бариерата от $0.000008, с цел да обезпечи облаги, само че в случай че това стане, може да нарасне още повече. Неотдавнашните партньорства и развиването на екосистемата в границите на Shiba Inu (SHIB) демонстрират солидно бъдеще пред нея.

Как Dogecoin (DOGE) може да остане настоящ

Миналия месец Dogecoin (DOGE) внезапно увеличи цената си, откакто Twitter смени логото на синята птица с изображение на мема “Doge ”, който е талисманът зад криптовалутата Dogecoin (DOGE).

Освен това беше пусната libdogecoin 0.1.2, което демонстрира, че към момента има развиване в границите на по-широката екосистема Dogecoin.

Към 17 май 2023 година цената на DOGE се търгува на равнище $0.073443. В рамките на последните 30 дни Dogecoin (DOGE) се намали с 22% – през последните 24 часа обаче съумя постепенно да възвърне цената си с нарастване от 1.8%. Като се има поради това, в случай че DOGE получи повече внимание и пусне спомагателни актуализации, той има капацитет да увеличи цената си, само че първо би трябвало да пробие $0.07.

Tradecurve (TCRV) насочва провокации към главните платформи за търговия

Binance, Coinbase, дружно с други тържища за криптовалути, нормално изискват от потребителите да изпълнят KYC процедура, преди да могат да търгуват. Те могат да лишават доста време и да бъдат комплицирани за мнозина, като в това време значат, че потребителите няма да могат да търгуват частно.

Там, където останалите изостават, Tradecurve може да господства – хибридна борса, която изцяло ще отстрани това условие и ще върне контрола в ръцете на търговците.

Повечето централизирани тържища (CEX) също по този начин начисляват високи комисиони и такси, които могат да лишават от маржовете на облага, генерирани от търговците. Екипът на Tradecurve е наясно с това и построява платформа, която ще има най-ниските такси в сектора, гарантирайки, че трейдърите ще получат максимума от своите покупко-продажби.

Освен това няма толкоз доста тържища, които разрешават на потребителите да търгуват с криптовалути дружно с други активи от една сметка. За да направи целия развой рационализиран и наличен за всеки, Tradecurve построява платформа “всичко в едно ”, където потребителите могат да търгуват с акции, форекс, контракти за разлика, в допълнение към криптовалутите.

Към 17 май 2023 година токенът TCRV, родната криптовалута зад Tradecurve, е на стадий 2 на предварителната продажба, където се търгува единствено за $0.012.

Tradecurve към този момент е продала милиони токени в ранните стадии и с цялостната динамичност и стойностното предложение зад плана, анализаторите предвиждат 50x скок в цената по време на предварителната продажба, със 100x, когато платформата започва публично.

За повече информация по отношение на предварителната продажба на Tradecurve:
Кликнете тук за уеб страницата
Кликнете тук, с цел да закупите токени за предварителна продажба на TCRV
Поледвайте ни в Twitter
Присъединете се към нашата общественост в Telegram


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР