Националното турне Зайн и машината на времето“. То ще обхване

...
Националното турне Зайн и машината на времето“. То ще обхване
Коментари Харесай

Видео от бъдещето ще покаже магът Зайн на националното си турне

Националното турне „ Зайн и машината на времето “. То ще обхване 8 града от страната

Носителят на купата ''Илюзионист на годината'' и купата Сенко – бургаският маг Йордан Янев – Зайн, стартира след броени дни следващото си национално турне „ Зайн и машината на времето “. То ще обхване 8 града от страната, а публиката ще бъде запленена от новите зашеметяващи илюзии на мага.

„ Ако можехте да пътувате във времето и пространството, по кое време и къде бихте отишли? В този новаторски и вълнуващ магичен театър, феновете ще станат очевидци по какъв начин илюзионистът Зайн пътува във времето, по какъв начин прави човек от публиката незабележим, ще гледат видео от бъдещето и даже ще срещнат живи динозаври! И още доста чудатости “, дават обещание уредниците.

Спектакълът, коjто Зайн е подготвил за националното си турне, ще бъде по-зрелищен и вълнуващ от всичко, показано от него до момента. Майстори на илюзии и специфични резултати от три разнообразни континента са обединили сили, с цел да сътворят нещо в действителност грандиозно със спиращите дъха фокуси в света от магия и чудеса на Зайн.

Националното турне „ Зайн и машината на времето “ ще стартира от Русе, където заради големия интерес магът ще изнесе две представления – на 11 и 12 октомври в залата на „ Доходно здание “.
Родната бургаска аудитория ще може да се наслаждения на спектакъла на 17 октомври в актуализирания културен дом на НХК, като билети ще се продават на касата до „ Часовника “.

Следват Разград – на 20 октомври в ОКЦ, София - 24 октомври в спектакъл „ Сълза и смях “, Пловдив - 26 октомври, зала „ Сила “, Благоевград - 1 ноември, зала „ Пейо Яворов “, Сандански - 3 ноември, Дом на Културата, Смолян - 6 ноември, РДТ „ Николай Хайтов “.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР