Националното сдружение на сираците в България се включи активно в

...
Националното сдружение на сираците в България се включи активно в
Коментари Харесай

Благородно: Сираци дариха пари за онкоболния Николай Диковски

Националното съдружие на сираците в България се включи интензивно в благотворителната идея в поддръжка на Николай Диковски , който има потребност от средства за интервенция в Турция .

Организатора на събитието Патриция Кирилова няколко пъти изрече голямата си благодарност и признателност към ръководителя на НССБ Слави Михайлов, децата, екипа и директорката Ивет Симеонова на КСУДС-Роман, както и на трите Центъра за настаняване от фамилен вид в Лом, които се включиха и подариха средства . Патриция Кирилова изрече сърдечно и голяма признателност към бизнесдамата Маринела Арабаджиева, която е от първите хора дарили средства на Ники.

Организаторката не пропусна да благодари и на столичната топдизайнерка и притежател на фешън къща „ Киара Фешън “ Гергана Апостолова подкрепила самодейността със средства . На проведеното събитие се организира и благотворителен търг , на който бяха разпродадени всички картини и предмети в поддръжка на Ники, като гостите имаха опция да дарят средства и в поставената благотворителна урна. Огромни благодарности изрече Слави Михайлов към Гергана Апостолова, народния представител проф. Андрей Чорбанов и столичния юрист Христо Расташки, които закупиха огромна част от предметите на търга .

Обръщаме се към всички положителни хора да се включат съгласно опциите си и да оказват помощ със средства за Ники посредством дарителската сметка , както следва:

ДСК Банка, София клон Иван Вазов
Дарителска сметка:
BIC: STSABGSF
IBAN: BG80STSA93000029866987
Николай Диковски

Василена Гръбчева и Слави Михайлов. Снимка: Слави Михайлов

„ Особенно щастливи сме, че премията за най-любим публицист бе връчена на Василена Гръбчева “, показа в изявлението си пред гостите Слави Михайлов по време на награждаването на публицисти и медии в столицата. Той напомни проблем, за който Гръбчева е помогнала с репортаж преди години за децата от закрития към този момент дом в село Тотлебен и призна, че премията е навременна и изцяло заслужена.

Слави Михайлов се обърна с апел към всички публицисти и медии да отделят повече внимание на положителните вести . Над 35 публицисти и медии от цялата страна бяха наградени на 12-то издание „ ВИП КОМУНИКЕЙШЪН “. Събитието съответства и със 17-я рожден ден на организацията.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР