„Националният ваксинационен план е създаден в изключително престъпен дух спрямо

...
„Националният ваксинационен план е създаден в изключително престъпен дух спрямо
Коментари Харесай

Петър Кърджилов: С демонстративното разпускане на НОЩ Борисов показа, че не дава 5 пари за българите

„ Националният имунизационен проект е основан в извънредно незаконен дух по отношение на цялото българско общество. Престъпно е отношението към хората над 65 години и към тези с хронични болести, които са сложени едвам във Фаза IV “, разяснява още Кърджилов, а мотив за думите му е това, че на 13 април той изиска информация за имунизационния проект от министъра на опазването на здравето в оставка проф. Костадин Ангелов.

„ Днес получих отговор от секретар на министерството, че срокът за решение и отговор на моите въпроси е продължен с 10 дни. Трябва да ги изчакаме докъм средата на май “, посочи той.

„ От този Националния имунизационен проект проличава с изключение на некомпетентността, само че и проявлението на корупционното ръководство и злоупотребата с власт от страна на ГЕРБ. Няма страна, която да е прокарала имунизациите по подобен метод, както у нас “, изясни специалистът. Той напомни, че Националният действен щаб също е основан незаконно.

„ Борисов удължава епидемиологичната конюнктура, тъй като видя, че по този начин му е комфортно. Тя е опрощение защо ли не, да вземем за пример да не идва в Народното събрание “, разяснява още специалистът.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР