Националният стадион „Васил Левски вече има отделен сектор за семейства

...
Националният стадион „Васил Левски вече има отделен сектор за семейства
Коментари Харесай

Националният стадион вече има отделен сектор за семейства с деца

Националният стадион „ Васил Левски " към този момент има обособен бранш за фамилии с деца, който се намира на централната естрада на бранш " А " в блок 8 и има обособен вход. Цената на билета за възрастен е 40 лв., а за дете - 2 лв.. Един възрастен може да купи до три детски билета, като децата с него би трябвало да на възраст до 14 години, предава БНР.
Капацитетът на специфичния бранш за фамилии на Националния стадион „ Васил Левски " е от 400 души, като от Българския футболен съюз се надяват той да се запълва в домакинските срещи на националния ни тим. Целта на фамилния бранш е да внесе повече уют, сигурност и успокоение за фамилиите с деца и по този начин още веднъж по трибуните да има повече цели фамилии, които дружно да посещават мачовете на националния ни тим. Чрез новия семеен бранш самите деца ще могат да са по-близо до играта и футболистите на терена.
Специален посетител на откриването на специфичната зона за фамилии с деца на Националния стадион „ Васил Левски " беше и някогашния национал на България Мартин Петров.
Той показа, че се надява в новия бранш на националния стадион да бъде обезпечена сигурността на фамилиите и този образец да бъде взет и от клубните тимове, където също да бъдат обособени сходни браншове и по този начин по трибуните да има доста повече хора. За първи път фамилии и техните деца ще имат шанса да се възползват от построената за тях зона, под козирката на бранш " А " на стадион " Васил Левски ", на идната решителна международна подготовка против националния тим на Швеция на 31 август.
Секторът за родители и деца ще бъде самостоятелен и на последното ни домакинство от квалификациите за Световното състезание в Русия през идната година, против отбора на Франция на 7 октомври.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР