Националният селекционер на България Младен Кръстаич сподели очакванията си преди

...
Националният селекционер на България Младен Кръстаич сподели очакванията си преди
Коментари Харесай

Младен Кръстаич: Победа - това е моят ултиматум към играчите

Националният селекционер на България Младен Кръстаич показа упованията си преди утрешната европейска подготовка с Литва.  на Националния стадион " Васил Левски ". Той призна, че чака сложен мач и изрази удовлетворение от старанието на играчите.. Наставникът добави, че във всеки мач ултиматумът към футболистите е победа.

" Със сигурност ни чака тежък мач, Литва е порядъчен тим, много тичат. Няма да е елементарен, само че поради по какъв начин играхме в първия мач с Литва, с Черна гора и Сърбия, чакам да покажем добра игра, да покажем самочувствие. Вместо да бием Черна гора с 2:1 или 3:1, загубихме. Сърбия не победихме поради пет секунди. Всеки помни резултата, а не играта. Допуснахме идентични неточности, имахме три-четири положителни положения, само че не се възползвахме от възможностите си, това е една от слабостите ни. В формалните мачове би трябвало да използваш и половин състояние. Ако бяхме взели точките, които заслужавахме, щеше да се приказва друго. Виждам по какъв начин се трудят играчите, удовлетворен съм от това, което вършат, само че за жалост резултатите не са на наша страна. Доволен съм от играчите, всички отрицателно би трябвало да е на мой тил, а позитивите за играчите.

Ще подходим по-офанзивно на следващия ден, съперникът е добра проведен в отбранителен проект. Дори да имаме полуположение би трябвало да се възползваме от него, би трябвало да изчакаме своя късмет, а не да имаме три-четири благоприятни условия, а да ги пропуснем. Не укривам нищо от вас, удовлетворен съм от момчетата, благополучен съм от тяхната работа. Ако не бяхме получили тези късни голове против Сърбия и Черна гора, щяхме да имаме сериозна опция да се борим за първите две места.

Липсват ни четирима, спрямо последния лагер-сбор, а да не приказвам с предните мачове. Това е ситуацията, постоянно ни липсва някого. Нашият жанр е нападателен, с висока преса, в отбрана би трябвало да покажем повече централизация, изключително в заключителните минути. Пак споделям - едно полуположение да имаме, само че да вкараме гол. Естествено, съперникът също ще ни затрудни. За всеки мач имам ултиматум да победим. Във всеки мач диря успеха - като футболист и в този момент като треньор. Победа - това е моят ултиматум към играчите ", съобщи Младен Кръстаич на стадион " Васил Левски ".
 Селекционерът на Литва: Очакваме тежък мач против България
Селекционерът на Литва: Очакваме тежък мач против България

" Вие сте млад състав с надарени играчи "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР