Националният селекционер Георги Дерменджиев обяви, че бившият капитан Ивелин Попов

...
Националният селекционер Георги Дерменджиев обяви, че бившият капитан Ивелин Попов
Коментари Харесай

Ивелин Попов няма да се връща в националния отбор, потвърди Дерменджиев

Националният селекционер Георги Дерменджиев разгласи, че някогашният капитан Ивелин Попов е отказал да се завърне в националния тим, без значение от извършените диалози посред им преди идните баражи за Европейското състезание. Дерменджиев се изрече почтително за Попето и му благодари за свършеното досега за представителния ни отбор.

 Приемаме Унгария при започване на юни

" На Ивелин Попов би трябвало да му благодарим за това, което е приключил за нациоалния тим за този интервал от време. Той си дърби на думата, би трябвало да се съобразим с неговото решение. Той си държи на решението, а и със фамилията му говорихме, има доста неща, които би трябвало да се съобразят при него ", сподели Дерменджиев и добави, че Попов е отказал да се завърне с националната фланелка.

Националният селекционер разяснява и неяснотата към завършването на футболното клубно състезание. " Важното за мен е по кое време ще се възобнови българското състезание. Естествено, съобразяваме се с динамичната конюнктура сега ", сподели Дерменджиев пред Българска национална телевизия. Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР