Националният съвет на Продължаваме промяната излезе тази вечер с решение

...
Националният съвет на Продължаваме промяната излезе тази вечер с решение
Коментари Харесай

ПП няма да подкрепи кабинет с мандата на БСП, ще разговаря с ДБ за обединение за изборите - Политика

Националният съвет на " Продължаваме промяната " излезе довечера с решение " да се въздържи от поддръжка към държавното управление с мандата на Българска социалистическа партия, само че да поддържа националните цели от програмната декларация на Политическа партия, които съответстват с задачите на новия постоянен кабинет, ако бъде образуван от другите политически сили ".

" Вярваме, че можем да намерим единодушие с Българска социалистическа партия в областта на обществената политика, при гаранция за 3% недостиг. Но виждаме съществени разминавания по въпроси, свързани със правосъдната промяна и законопроектите за основния прокурор, връщането на хартиената бюлетина посредством поправките в Изборния кодекс, влизането в Еврозоната и отношението към войната в Украйна. Ако получим покана за диалог с Българска социалистическа партия, ще я приемем. Отидохме на диалози по политики с всички партии, тъй като сме уверени, че в комплицирания политически ребус единственият логичен метод е да обсъждаме политики за развиване на България " - декларират от  " Продължаваме промяната ".

Потенциални обединявания с Демократична България и Спаси София

" В същото време сигналите, които дават съвсем всички политически партии по отношение на третия мандат, пораждат подозрения за действителни планове за постоянно ръководство. В тази връзка Националният съвет на Продължаваме промяната даде мандат на водачите Кирил Петков и Асен Василев да стартират диалози с Демократична България, Спаси София и всички други обединения, които работят за просперираща, обективна и европейска България, за евентуални обединявания за идващите локални и национални избори в страната. " - показват още от партията.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР